Utanpå
» Hjul och fälgar
» Belysning och neonljus
» Spoilers och sidokjolar
» Dekaler
» Bilvårdsmedel och olja

» Reservdelar

Inuti
» Stereo och högtalare
» GPS och navigation
» DVD-spelare och skärmar
» Telefoner
» Inredning

Byt bil
» Annonser
» Auktioner
» Ny bil

» Biltester

Tanka o betala
» Bensinbolag 
» Billån
» Betal- och kontokort

Böcker o tidskrifter
» Bilböcker
» Biltidningar

 

Biltester

Tack vare internet finns det massor av gratis biltester och provkörningar att läsa eller ladda ner innan man köper en bil. Man kan jämföra betyg och, om man har lite tur, se filmer från provkörningarna.


Teknikens Värld
Motortidningen Teknikens Världs webbplats. Här finns massvis av reportage, artiklar, provkörningar och tester - helt gratis!


Auto Motor & Sport
Här kan du läsa både stora och små tester, provkörningar och nyheter inom bilvärlden. Vissa artiklar kostar pengar, men de flesta är gratis. En given källa innan bilköp med stort arkiv.Smartson
Smartson är ett företag som jämför olika tester från olika källor. De sammanfattar provkörningar från hela världen, och skriver betyget. Har ganska bra arkiv som täcker ganska många modeller.


Family Car
En amerikansk bilsida med många biltester och ett riktigt bra fotogalleri. Det finns vissa modeller som inte säljs här i Sverige, men många modeller finns ändå och sidan är mycket lättnavigerad.


Youtube
På succésidan Youtube kan du söka på den bilmodellen du letar efter, och med ganska stor sannolikhet finns det en uppsjö av filmer med din drömbil. Många är tagna direkt från TV-program, och många har gjorts av amatörer hemma i garaget.


Snuffisportalen Motor
Här finns fler motorlänkar. 


 

 

 

 

Copyright © Snuffisportalen och Snuffis Webbproduktion 2006
Allt material på denna webbplats är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. För information om cookies, klicka här.
Sitemap | Om webbsidan | Kontakta oss